Σχετικά με
εμάς

em

Ποιοί είμαστε

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Έφη Μίγγα δραστηριοποιείται στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης για περισσότερο από 30 έτη.

Η διευθύντρια του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και υπεύθυνη σπουδών κα. Μίγγα έχει γεννηθεί και σπουδάσει στον Καναδά και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Aston University (Αγγλία, Birmingham).

Η πολυετής πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυώνται τη σωστή εκμάθηση ξένων γλωσσών στους μαθητές μας και εξασφαλίζουν την επιτυχία τους στις εξετάσεις που συμμετέχουν.

Η απόκτηση πιστοποιητικού γλωσσομάθειας από τους μαθητές μας δεν αποτελεί τον μοναδικό μας στόχο. Αυτό που προσπαθούμε στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Έφη Μίγγα είναι να ανοίξουμε τους πνευματικούς ορίζοντες των μαθητών μας φέρνοντας τους σε επαφή με τον πολιτισμό, τον τρόπο ζωής και σκέψης του λαού που μιλά την γλώσσα που διδάσκουμε.

Είναι δεδομένο ότι ζούμε σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική κοινωνία όπου οι απαιτήσεις για τη δημιουργία μιας πετυχημένης καριέρας ολοένα και αυξάνονται. Παράλληλα, όμως, ζούμε στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της κατάργησης των συνόρων και η γνώση μιας ξένης γλώσσας μας επιτρέπει τη συμμετοχή στην παγκόσμια κοινότητα και τη σύναψη νέων επαφών και σχέσεων. Για τους λόγους αυτούς η εκμάθηση ξένων γλωσσών αποτελεί ανάγκη την οποία καλύπτει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Έφη Μίγγα άρτια και αποτελεσματικά.

Οι υπηρεσίες μας για παιδιά και ενήλικες

Από το 1990 το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Έφη Μίγγα βρίσκεται στο προσκήνιο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Διαθέτουμε άριστο προσωπικό και ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και εκπαιδευτικό υλικό. Χρησιμοποιούμε Διαδραστικούς Πίνακες (Interactive Whiteboard) και Διαδραστικά Βιβλία (Interactive Books i-books). Όπως επίσης παρέχουμε μοναδικό σύστημα εκμάθησης Αγγλικών για ενήλικες.

Ο διαδραστικός πίνακας είναι ένα εξαίρετο εκπαιδευτικό μέσο που ενεργοποιεί και ενισχύει την μαθησιακή ικανότητα των μαθητών. Με την τεράστια οθόνη του, κάνει το μάθημα πιο ελκυστικό και κεντρίζει το ενδιαφέρον των μαθητών. Κρατάει τους μαθητές συγκεντρωμένους, αυξάνει τα κίνητρα για μάθηση και βελτιώνει τις επιδόσεις τους. Οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά στο μάθημα. Οι ποικιλία των έγχρωμων εικόνων και ακουστικών ερεθισμάτων διευκολύνει την κατανόηση του μαθήματος.

Με τα διαδραστικά βιβλία (i-books) ο μαθητής εμπεδώνει το λεξιλόγιο, ακούει τα κείμενα του κάθε μαθήματος και βελτιώνει την προφορά του. Μαθαίνει τη γραμματική και το λεξιλόγιο του κάθε μαθήματος μέσα από διασκεδαστικές επαναληπτικές ασκήσεις. Οι ασκήσεις διορθώνονται αυτόματα και ο μαθητής στέλνει τα αποτελέσματα του, με e-mail στον καθηγητή του. Αν ο μαθητής δεν έχει computer μπορεί να δουλέψει τα i-books στις αίθουσες του Κέντρου Ξένων Γλωσσών μας.

 

Αν θέλετε το παιδί σας να αγαπήσει τις ξένες γλώσσες, αν θέλετε να αποκτήσει ένα αναγνωρισμένο πτυχίο γλωσσομάθειας, αν θέλετε πλήρη ενημέρωση για το εκπαιδευτικό μας σύστημα, τότε ... ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.

Newsletter

Αν θέλετε να λαμβάνετε πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας, εγγραφείτε στο newsletter μας!