Αγγλικά

Image

Μάθε Αγγλικά για να βελτιώσεις την επαγγελματική σου σταδιοδρομία

Σε ενδιαφέρει μια δουλειά σχετική με την Επιστήμη, την Τεχνολογία ή τις Επιχειρήσεις; Σήκω αμέσως από αυτήν την καρέκλα και ξεκίνα να μαθαίνεις Αγγλικά! Αν έχεις ήδη μια καλή δουλειά, ξεκίνα να μαθαίνεις Αγγλικά πριν τη χάσεις! Βάλε στο βιογραφικό σου ότι ξέρεις σε άπταιστο επίπεδο τα Αγγλικά και βρες την δουλειά των ονείρων σου! Για να εξελιχθείς επαγγελματικά και για να γίνεις πιο ανταγωνιστικός, θα χρειαστεί να διαβάζεις συνεχώς για θέματα σχετικά με το αντικείμενο σου και το πιθανότερο είναι ότι θα πρέπει να το κάνεις στα Αγγλικά. Ας μην ξεχνάμε ότι τα Αγγλικά είναι η γλώσσα της τεχνολογίας, ιδιαίτερα της υψηλής τεχνολογίας, όπως και της επιστήμης των υπολογιστών, της γενετικής και της ιατρικής.

Μάθε Αγγλικά για να επικοινωνείς με τους ανθρώπους όλου του κόσμου

Τα Αγγλικά είναι γνωστά ως “η γλώσσα της Επικοινωνίας”. Γιατί; Επειδή φαίνεται πως όλος ο κόσμος έχει συμφωνήσει να την χρησιμοποιεί για να μιλάει και να συνεννοείται. Περίπου 1.500.000.000 άνθρωποι στον κόσμο μιλάνε Αγγλικά. Άλλοι 1.000.000.000 μαθαίνουν να μιλάνε Αγγλικά. Το 75% της παγκόσμιας αλληλογραφίας είναι στα Αγγλικά. Σχεδόν όλα τα σημαντικά συνέδρια και οι διεθνείς εκδηλώσεις, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες, διεξάγονται κατά κανόνα στα Αγγλικά. Εάν μάθεις να μιλάς Αγγλικά θα μπορείς να επικοινωνείς με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να ταξιδεύεις πολύ πιο άνετα.

Μάθε Αγγλικά για να έχεις πρόσβαση στη γνώση

Τι σε ενδιαφέρει; Η επιστήμη; Η μουσική; Η υγεία; Οι υπολογιστές; Η λογοτεχνία; Οι επιχειρήσεις; Τα αθλήματα; Ζούμε στην εποχή της πληροφόρησης! Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (Internet, τηλεόραση,τύπος, ραδιόφωνο) σου δίνουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στη γνώση που αναζητάς. Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα! Το μεγαλύτερο ποσοστό της παρεχόμενης γνώσης είναι στα Αγγλικά!

Μάθε Αγγλικά γιατί είναι πολύ εύκολο να τα μάθεις!

Τα Αγγλικά δεν είναι μόνο η πιο χρήσιμη γλώσσα στον κόσμο. Είναι επίσης μία από τις ευκολότερες γλώσσες για να μάθεις! Έχει απλό αλφάβητο, χωρίς ειδικά σύμβολα όπως é ή ä Έχει εύκολο πληθυντικό αριθμό. Απλά προσθέτεις ένα s στο τέλος πχ One car, five cars. Υπάρχουν και κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις. Έχει σύντομες λέξεις, όπως πχ run, work, big, go, man. Μιλώντας αγγλικά γλιτώνεις χρόνο! Κάλεσε τους όλους "you". Μπορείς να πεις “Do you speak English?” είτε στον φίλο σου είτε στον δάσκαλο σου! Στην αγγλική γλώσσα, όλοι είναι ίσοι! Τα Αγγλικά είναι παντού. Μπορείς να έχεις πρόσβαση στη γλώσσα εύκολα, μέσω της τηλεόρασης, της μουσικής, του Internet, των περιοδικών κλπ.

Πρόγραμμα Σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Έφη Μίγγα

διαμορφώνεται ως εξής:

Νηπιακά

Pre-junior courses

Παιδικά

a-b junior σε 1 ή 2 χρόνια

Προεφηβικά

A, B, C, D Senior και pre-Lower

Εφηβικά

Τμήματα προετοιμασίας για τα αναγνωρισμένα πτυχία από το ΑΣΕΠ

Ειδικά

Τμήματα για το ειδικό μάθημα της Αγγλικής γλώσσας (Εισαγωγικές Εξετάσεις)

Εντατικά

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς ή τους καλοκαιρινούς μήνες

Ενηλίκων

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ειδικά διαμορφωμένες για τις δικές τους ανάγκες

 

Αν θέλετε το παιδί σας να αγαπήσει τις ξένες γλώσσες, αν θέλετε να αποκτήσει ένα αναγνωρισμένο πτυχίο γλωσσομάθειας, αν θέλετε πλήρη ενημέρωση για το εκπαιδευτικό μας σύστημα, τότε ... ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ.

Newsletter

Αν θέλετε να λαμβάνετε πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις μας, εγγραφείτε στο newsletter μας!